divendres, 30 de novembre del 2007

Pere Folch vs Lydia Cacho


de bon matí

divendres 28 de novembre de 2007


8:45h

El Pere Folch ens parla de Lydia Cacho

Lydia Cacho és l'autora dels Dimonis de l ' Edén, una investigació periodística en la qual revela l'existència d'una xarxa de pederastia, protegida per polítics i empresaris, en la qual està involucrat Solcar Kuri, entre d' altres persones. La Fiscalia Especial per a l'Atenció de Delictes relacionats amb Actes de Violència contra Dones i la Suprema Cort de Justícia , ambdues institucions de Mèxic, actualment investiguen la presumpta violació a les garanties fonamentals de Lydia Cacho, durant els fets ocorreguts en 2005 quan l'ara inculpat va acusar la periodista per difamació. La Xarxa Internacional de Periodistes amb Visió de Gènere expressa la seva preocupació per la integritat física del seva col·lega i sol·licita a les autoritats mexicanes garanties perquè ella continue els processos legals que porta a terme en ple exercici dels seus drets, entre ells, la llibertat d'expressió garantia emparada en convenis internacionals i protegida per l'existència de comunicadores socials.

dimecres, 28 de novembre del 2007

Avui comencem així...




de bon matí


dimecres 28 de novembre de 2007


8:00h


Així començava el dia “de bon matí” aquest dimecres dia 28 de novembre.
Despres escoltem a Josep Mª Vazquez, comentarista setmanal del programa.

dilluns, 26 de novembre del 2007

Miquel Vilella, realitats de ciutat



de bon mati


dilluns 26 de novembre de 2007


8:50h


Avui violència de gènere a Reus, crònica de la realitat .


Miquel Vilella, el tenim cada dilluns “de bon matí” per parlar-nos de les realitats de l 'entorn proper, una mirada a la pertanyença a un indret. , Miquel Vilella és entre altres coses músic i es dedica al món de la música des de fa molts anys després d'haver enregistrat alguns treballs i d'haver fet molts concerts en diversos indrets incloent a Alemanya i Estats Units.

dissabte, 24 de novembre del 2007

Nit de dj,s eclèctics


Una nit per els dj,s eclèctics i de variada estètica, avui a Reus dos bons amics ens tornem a fer, la sana competència.


jarg a les 00:00h al Portia.


arsmusicae 23:30h al Green Dog.


Cartellera cinematogràfica







de bon matí

divendres 23 de novembre de 2007

9:40h


I el divendres toca parlar de cinema o fem tot escoltant el tall de veu del cartellera (espai diari de cinema del “de bon matí”) els nostres experts son el Joan Ramos i el Xavi Solé .

Sis estrenes en el dia d'avui però nosaltres volem centrar-nos amb:

[REC] ens presenta una reportera i el seu càmera que estan fent un reportatge sobre el dia a dia d'un grup de bombers i la seva feina. Mentre els acompanyen en una situació de rescat, el que havia de ser una intervenció rutinària esdevé malson. Atrapats a l'interior de l'edifici hauran d'enfrontar-se a una cosa sinistra i maligna que sembla que no té aturador. La història la seguim a través de la càmera dels reporters, que en cap moment volen deixar d'enregistrar el que està passant.
El repartiment està format per Manuela Velasco, Ferran Terraza, Jorge Yamam Serrano, Carlos Lasarte i Pablo Rosso (director de fotografia i el càmera en mà d'aquest film, peça clau de la història).
[REC] es va estrenar per primera vegada al festival de Venècia i va tenir la seva première catalana al darrer Festival de Cinema de Sitges, on va guanyar quatre guardons: millor actriu, millor director, premi de la Crítica i premi del Públic.

divendres, 23 de novembre del 2007

La boca de la mina vs Antoni Veciana


de bon matí


dijous 22 de novembre de 2007


8:30h

Un cop per setmana l'Antoni Veciana http://blocs.mesvilaweb.cat/puigdencama visita el programa per fer els seus comentaris, que podeu escoltar i lleigir, també en el seu bloc.

dimecres, 21 de novembre del 2007

Joanpere i Xirinacs



de bon matí

dimecres 21 de novembre de 2007

9:30h


Cada setmana el Xavier Joanpere ens porta una biografia de grans personatges que no em d'oblidar avui dimecres Lluís M Xirinacs.

dimarts, 20 de novembre del 2007

Salut "de bon matí"






de bon matí

dimarts 20 de novembre de 2007

09:30h

El concepte negatiu de salut a una visió positiva conduït per el psicòleg i terapeuta Joan Garola. El tractament de la salut amb terapies alternatives des del punt de vista preventiu i divulgador. Cada dimarts a 2/4 de deu del matí.


Avui ens parla de la medicina xinesa.

dilluns, 19 de novembre del 2007

La TV "de bon matí"




de bon matí


19 de novembre de 2007

9:38h



L'home fort (en televisió) va sortir de broma en broma en les meves colaboracions en el programa de radio local (De bon matí) en el que col·laboro parlant, justament d'això, de Televisió. Així és presenta, el nou bloc del Pep Isern, col·laborador diari del programa, el Pep cada dia ens parla del món de la televisió.

Aqui teniu l'edició d' avui dilluns 19 de novembre al voltant de 2/4 i mig de deu del matí.

divendres, 16 de novembre del 2007

Cartellera cinematogràfica






de bon matí

3/4 de 10, divendres 16 de novembre de 2007


I el divendres toca parlar de cinema o fem tot escoltant el tall de veu del cartellera (espai diari de cinema del “de bon matí”) els nostres experts son el Joan Ramos i el Xavi Solé .

Les estrenes de la setmana
Vuit nous films arriben aquest cap de setmana a la cartellera de casa nostra, que ja es prepara per acollir l'allau cinematogràfica d'estrenes de les festes de nadal.

La Lluna en un cova
El juego del amor
Cuestión de pelotas

Las aventuras amorosas del joven Molière
Redacted'
Michael Clayton'
Luz de domingo'
La Habitación de Fermat'

dijous, 15 de novembre del 2007

Ben trobats a la catosfera





de bon matí

2/4 i mig de 9, dijous 15 de novembre de 2007


Per inagurar oficialment aquest audio-bloc, fem-ho com o farem habitualment amb un tall del programa "de bon matí" que un servidor té el goig de conduir.

Detall del tall de veu:

Xavier Joanpere ens informa que acaba de presentar a l'Ajuntament de Reus una instància per a Alcaldia perquè un dels carrers de Reus sigui anomenat amb el nom de Lluís Maria Xirinacs. Despres seguim amb el repàs dels titulars del dia.


Testament d'en Xirinacs

En ple ús de les meves facultats marxo perquè vull acabar els meus dies en la soledat i el silenci. Si em voleu fer feliç no em busqueu. Si algú em troba li prego que, estigui jo com estigui, no vulgui ell pertorbar la meva soledat i el meu silenci.
Gràcies!


Acte de sobirania

He viscut esclau setanta-cinc anys en uns Països Catalans ocupats per Espanya, per França (i per Itàlia) des de fa segles.

He viscut lluitant contra aquesta esclavitud tots els anys de la meva vida adulta. Una nació esclava, com un individu esclau, és una vergonya de la humanitat i de l’univers.

Però una nació mai no serà lliure si els seus fills no volen arriscar llur vida en el seu alliberament i defensa.

Amics, accepteu-me aquest final absolut victoriós de la meva contesa, per contrapuntar la covardia dels nostres líders, massificadors del poble.

Avui la meva nació esdevé sobirana absoluta en mi.

Ells han perdut un esclau, ella és una mica més lliure, perquè jo sóc en vosaltres, amics!

Lluís M. Xirinacs i Damians
Barcelona, 6 d’agost de 2007