divendres, 27 de juny del 2008

dimecres, 25 de juny del 2008

Comiat i agraïment a Josep Allueva



de bon matí

08:50h

dimecres, 25 de juny de 2008

Demà a les vuit i tornem


I despres de la primera part de la festa, tres dies per endavant per la seudo-normalitat.

Foc, festa i l'inici de la Festa Major.
Visca Sant Pere
Visca Reus
Visca Catalunya

Foto: Jordi Pinyol

divendres, 20 de juny del 2008

dimecres, 18 de juny del 2008

dimarts, 17 de juny del 2008

Avui dimarts al Centre de Lectura "Escrits des de la presó" amb David Figueres






de bon matí

09:50h

dimarts, 17 de juny de 2008

El Centre de Lectura és avui el protagonista de la presentació dels llibres Escrits des de la presó, que recull els testimoni de diversos escriptors que han estat empresonats, i Sol i Cec, poemari de l'escriptor amazic que viu a Barcelona, Salem Zènia.

En l'acte, hi intervindran la Raffaella Salierno, Coordinadora del Comitè d'Escriptors del PEN Català i responsable del programa de la mateixa entitat "Escriptor Refugiat"; l'Oriol Ponsatí-Murlà, editor d''Accent editorialque ha editat el poemari del Salem Zènia i Joan Sendra, traductor.

Resum econòmic vs Xavier Alagarda


de bon matí

09:20h

dimarts, 17 de juny de 2008

dimarts, 10 de juny del 2008

divendres, 6 de juny del 2008

Massatge Tailandès vs Joan Garola





de bon matí

08:20h

divendres, 06 de juny de 2008


La medicina tradicional tailandesa reuneix l'essència de les tècniques orientals i estableix una armonia entre els quatre elements: terra, foc, aigua i aire. Aquests es troben relacionats amb els components orgànics i energètics del cos humà, en equilibri amb la pròpia natura i amb l'energia que governa l'univers. En aproximar-nos a l'estudi i aprenentatge d'alguna pràctica tradicional, ens hem d'interessar pels seus orígens i evolució, amb una actitud de respecte cap a aquella sabiduria milenària, més tractant-se de tradicions culturals tan distants a les nostres. Els orígens de la medicina tailandesa es situen al regne del Siam, geogràficament l'actual Tailàndia, que fou l'encreuament d'antigues rutes migratòries i va veure passar onades de diferents civilitzacions i cultures. Les restes arqueològiques trobades a Tailàndia ens confirmen que allà s'hi desenvoluparen les avançades civilitzacions mon i jemer (khmer) d'influència índia. Es pensa que els missioners índis d'aquestes ciutats-estat agràries introduissin el budisme theravada cap als segles II-III a.C. A partir del segle XI es foren convertint els inmigrants thais procedents de Xina, que abandonaren la seva antiga religió, una mescla de budisme i animisme.

dimarts, 3 de juny del 2008

Realitats virtuals vs Xavier Alagarda



de bon matí

09:20h

dimarts, 03 de juny de 2008

Gràcies a tots i totes








Ahir dilluns, dos de juny, el programa 'de bon matí' s'ha emès des de l'I.E.S. Josep Tapiró , amb la participació de 24 alumnes de quart d'ESO en tasques de producció, conducció i realització. Alumnes que al llarg d'aquest curs han realitzat el taller de ràdio al mateix institut; activitat que està inclosa dins del Pla Educatiu d'Entorn a Reus.
Al llarg del programa s'han rebut diverses visites; entre elles la presència de la regidora de l'àrea d'educació i formació de l'Ajuntament de Reus: Misericòrdia Duesaigües, el director de l'institut; Joan Massana, la seva coordinadora pedagògica; Claustre Bofarull, tècnics del Pla Educatiu d'Entorn a Reus i diversos membres de la comunitat educativa de les àrees d'esport, música, mediació, àudiovisuals i cinema del centre.
L'excel.lent resposta i participació de l'institut, tant d'alumnes com de professors, ha provocat que el programa hagués d'allargar la seva durada inicial prevista, de 08:00h a 11:00h, en trenta minuts més d'emissió per tal de recollir totes les aportacions i comentaris.