divendres, 29 de maig del 2009

dijous, 28 de maig del 2009

dimecres, 27 de maig del 2009

Cartell de la Festa Major de Sant Pere


Informació publicada a reusdigital

Ahir es va fer la presentació del cartell de la Festa Major de Sant Pere 2009, que tindrà lloc del 24 al 29 de juny. La novetat del treball d'enguany, fet per l'artista polifacètic Marcel·lí Antúnez, és el procés de producció. El primer que ha fet Antúnez és construir a mida real tots els elements del cartell, distribuir-los tal i com apareixen a la imatge i després fer-ne una fotografia, que s'ha convertit en el cartell. Per a realitzar-ho, l'artista ha comptat amb la col·laboració dels alumnes de segon curs d'arquitectura efímera de l'Escola d'Art i Disseny.

Al cartell hi aparareixen elements tradicionals de la festa, com la Mulassa o l'Àliga, però mesclats amb d'altres de caire cultural, com la dansa, el teatre o, fins i tot, el Trapezi, representat per un gronxador. Els tons marrons, negres i grocs es combinen amb unes figures abstractes que s'identifiquen amb el públic reusenc.

Ja que el cartell es troba a mida real, la intenció de l'Ajuntament és portar totes les peces als jardins de l'IMAC, per tal que els reusencs es puguin fer una fotografia personalitzada. El cartell d'enguany acompleix tres conceptes bàsics en qualsevol creació cultural, com l'exhibició, la formació, representada pels alumnes, i un llarg procés de producció. En aquest sentit, Antúnez ha buscat un procés obert amb retroalimentació, on cadascun dels alumnes de l'Escola d'Art presentava un projecte de cartell.

Fira d'entitats de Reus


de bon matí

dimecres, 27 de maig de 2009

08:40h


dimecres, 20 de maig del 2009