dimarts, 3 de juny del 2008

Gràcies a tots i totes








Ahir dilluns, dos de juny, el programa 'de bon matí' s'ha emès des de l'I.E.S. Josep Tapiró , amb la participació de 24 alumnes de quart d'ESO en tasques de producció, conducció i realització. Alumnes que al llarg d'aquest curs han realitzat el taller de ràdio al mateix institut; activitat que està inclosa dins del Pla Educatiu d'Entorn a Reus.
Al llarg del programa s'han rebut diverses visites; entre elles la presència de la regidora de l'àrea d'educació i formació de l'Ajuntament de Reus: Misericòrdia Duesaigües, el director de l'institut; Joan Massana, la seva coordinadora pedagògica; Claustre Bofarull, tècnics del Pla Educatiu d'Entorn a Reus i diversos membres de la comunitat educativa de les àrees d'esport, música, mediació, àudiovisuals i cinema del centre.
L'excel.lent resposta i participació de l'institut, tant d'alumnes com de professors, ha provocat que el programa hagués d'allargar la seva durada inicial prevista, de 08:00h a 11:00h, en trenta minuts més d'emissió per tal de recollir totes les aportacions i comentaris.