dimarts, 16 de febrer del 2010

"Mestres, professors i altres educadors" Capítol 3

Mestres, professors i altres educadors el primer projecte de dbm tv, és a dir de bon mati televisió s'emet a Reus Digital.

"Mestres, professors i altres educadors" per conèixer de ben a prop l'opinió de les persones responsables d'educar en diversos àmbits de l'ensenyament, la salut i el lleure.

"Mestres, professors i altres educadors" és un espai que s'emet amb una sèrie d'entrevistes en format vídeo de curta durada on es poden conèixer les experiències, les necessitats i les dificultats dels educadors en la realització de la seva feina.

La comunicació entre aquells que formen part de la comunitat responsable d'ensenyar i transmetre coneixements i la societat pot portar a reflexionar sobre el paper en l'educació de tots i la participació activa en el foment social, cultural i el benestar de l'entorn més proper.

"Mestres, professors i altres educadors", testimonis directes dels professionals que viuen l'evolució de la societat davant el seu aprenentatge diari. En aquest tercer capítol recollim les impressions de la Dietista i Nutricionista, Marta Peroy.