dimecres, 3 de març del 2010

"Mestres, professors i altres educadors" Capítol 4

Mestres, professors i altres educadors el primer projecte de dbm tv, és a dir de bon mati televisió s'emet a Reus Digital.

"Mestres, professors i altres educadors" per conèixer de ben a prop l'opinió de les persones responsables d'educar en diversos àmbits de l'ensenyament, la salut i el lleure.

"Mestres, professors i altres educadors" és un espai que s'emet amb una sèrie d'entrevistes en format vídeo de curta durada on es poden conèixer les experiències, les necessitats i les dificultats dels educadors en la realització de la seva feina.

La comunicació entre aquells que formen part de la comunitat responsable d'ensenyar i transmetre coneixements i la societat pot portar a reflexionar sobre el paper en l'educació de tots i la participació activa en el foment social, cultural i el benestar de l'entorn més proper.

"Mestres, professors i altres educadors", testimonis directes dels professionals que viuen l'evolució de la societat davant el seu aprenentatge diari. En aquest quart capítol recollim les impressions de Joan Massana, director de l'Institut Josep Tapiró de Reus.