dimarts, 25 de novembre del 2008

El periodisme digital i els portals de comunicació centraran l'atenció de la jornada de dimarts


Les VII Jornades de Comunicació tractaran aquest dimarts, 25 de novembre, a partir de les 8 del vespre, a la sala d'actes del Centre de Lectura de Reus, sobre Internet, portals de comunicació i periodisme digital.

En primer lloc, el president de la Fundació Espai Català de Comunicació (ESCACC), Àlex Gutiérrez, presentarà, a les 8 del vespre, les línies d'actuació de l'ESCACC i destacarà quins han estat els treballs elaborats per l'entitat, com ara el baròmetre.

A continuació, a 2/4 de 9 del vespre, es presentarà la nova iniciativa de les Jornades de Comunicació 'Reconeixement del Blog Cultural de Catalunya', que comptarà amb un procés participatiu per tal d'elegir el blog més ben valorat.


Més tard, el representant de l'Organisme Autònom de la Societat de la Informació (OASI) de la Diputació de Tarragona, Amadeu Roig, començarà fent balanç de la trajectòria de l'històric portal de comunicació, Tinet, durant la xerrada 'Present, passat i futur de Tinet'.


I finalment, s'iniciarà el debat 'L'estat de salut del periodisme digital', que comptarà amb la intervenció dels representants de Reus Digital, Marià Arbonès, de Revista Cambrils, Lluís Rovira, i del portal Comunicació 21, Jordi Muntanya.

* Les VII Jornades de Comunicació reconeixeran amb un crèdit i mig de lliure configuració per a l'alumnat de les facultats de Lletres, Psicologia i Ciències de l'Educació, Econòmiques i Empresarials, Turisme i Oci i Ciències Jurídiques de la Universitat Rovira i Virgili (URV).