divendres, 18 de desembre del 2009

TOT SOM CAPITAL


La voluntat manifesta de demanar el canvi de denominació de l’aeroport ha estat l’últim d’una sèrie de moviments estratègics que, durant els últims mesos, han tingut com objectiu la nostra ciutat. Moviments que només han servit per desestabilitzar i generar un estat d’opinió que en res afavoreix el bon ambient que hauria d’imperar en les relacions entre les dues principals ciutats de la nostra demarcació.


Convençuts com estem de la necessitat de generar complicitats i de no alimentar un debat estèril que només serveix per provocar tensions, la Societat Civil de Reus entén que cal donar un pas endavant que serveixi per centrar el debat en allò que és cabdal: el progrés del nostre territori. Un progrés que passa necessàriament pel respecte i la generositat a l’hora de generar iniciatives que serveixin per treballar en positiu.


Per això us convoquem a l’Acte Acadèmic TOTS SOM CAPITAL. Un acte que vol servir per reivindicar la força de ciutats i pobles de la demarcació alhora d’ajudar i contribuir a millorar la nostra qualitat de vida. Reus és Capital com ho són tots els pobles de casa nostra que, en la justa mesura de les seves possibilitats, també ajuden a fer gran el nostre país.


Aquest no és un acte contra ningú. Tot el contrari. És a favor d’un territori que mereix totes les nostres atencions. Des de Reus, ciutat que s’ha fet gran gràcies a l’empenta de la seva gent, volem llençar aquest missatge de futur, generós, obert al món, conscients que aquest és el debat que reclamen els nostres fills.


Us esperem el 21 de desembre, a partir de dos quarts de nou del vespre, al Teatre Fortuny per demostrar que al nostre territori TOTS SOM CAPITAL.