dissabte, 24 de novembre del 2007

Cartellera cinematogràfica







de bon matí

divendres 23 de novembre de 2007

9:40h


I el divendres toca parlar de cinema o fem tot escoltant el tall de veu del cartellera (espai diari de cinema del “de bon matí”) els nostres experts son el Joan Ramos i el Xavi Solé .

Sis estrenes en el dia d'avui però nosaltres volem centrar-nos amb:

[REC] ens presenta una reportera i el seu càmera que estan fent un reportatge sobre el dia a dia d'un grup de bombers i la seva feina. Mentre els acompanyen en una situació de rescat, el que havia de ser una intervenció rutinària esdevé malson. Atrapats a l'interior de l'edifici hauran d'enfrontar-se a una cosa sinistra i maligna que sembla que no té aturador. La història la seguim a través de la càmera dels reporters, que en cap moment volen deixar d'enregistrar el que està passant.
El repartiment està format per Manuela Velasco, Ferran Terraza, Jorge Yamam Serrano, Carlos Lasarte i Pablo Rosso (director de fotografia i el càmera en mà d'aquest film, peça clau de la història).
[REC] es va estrenar per primera vegada al festival de Venècia i va tenir la seva première catalana al darrer Festival de Cinema de Sitges, on va guanyar quatre guardons: millor actriu, millor director, premi de la Crítica i premi del Públic.