dijous, 15 de novembre del 2007

Ben trobats a la catosfera

de bon matí

2/4 i mig de 9, dijous 15 de novembre de 2007


Per inagurar oficialment aquest audio-bloc, fem-ho com o farem habitualment amb un tall del programa "de bon matí" que un servidor té el goig de conduir.

Detall del tall de veu:

Xavier Joanpere ens informa que acaba de presentar a l'Ajuntament de Reus una instància per a Alcaldia perquè un dels carrers de Reus sigui anomenat amb el nom de Lluís Maria Xirinacs. Despres seguim amb el repàs dels titulars del dia.


Testament d'en Xirinacs

En ple ús de les meves facultats marxo perquè vull acabar els meus dies en la soledat i el silenci. Si em voleu fer feliç no em busqueu. Si algú em troba li prego que, estigui jo com estigui, no vulgui ell pertorbar la meva soledat i el meu silenci.
Gràcies!


Acte de sobirania

He viscut esclau setanta-cinc anys en uns Països Catalans ocupats per Espanya, per França (i per Itàlia) des de fa segles.

He viscut lluitant contra aquesta esclavitud tots els anys de la meva vida adulta. Una nació esclava, com un individu esclau, és una vergonya de la humanitat i de l’univers.

Però una nació mai no serà lliure si els seus fills no volen arriscar llur vida en el seu alliberament i defensa.

Amics, accepteu-me aquest final absolut victoriós de la meva contesa, per contrapuntar la covardia dels nostres líders, massificadors del poble.

Avui la meva nació esdevé sobirana absoluta en mi.

Ells han perdut un esclau, ella és una mica més lliure, perquè jo sóc en vosaltres, amics!

Lluís M. Xirinacs i Damians
Barcelona, 6 d’agost de 2007